Dizi: Bir Varmış Bir Yokmuş - Fragman

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011)
Once Upon a Time
Değerlendirme:  7.7
Romantik, Fantezi, Macera
Amerika Birleşik Devletleri
60 min.
Hepsi sonsuza kadar mutlu mesut yaşadılar… Ya da herkesin bu cümleye inanması sağlandı. Şimdi 28 yaşında olan Emma Swan kendisine nasıl bakacağını biliyor çünkü bebekken terk edildiğinden beri o bunu zaten yapıyor ama onunda yıllar önce terk ettiği oğlu onu tekrar buluyor ve işte her şey burada değişmeye başlıyor. Henry şimdi 10 yaşında ve Emma’nın yardımına muhtaç. Çünkü Henry aslında Emma’nın alternatif bir dünyadan geldiğine ve Pamuk Prenses ve yakışıklı Prens’in kızı olduğunu inanıyor. Sahip olduğu masallar kitabına göre, onu Korkunç Cadı’nın lanetinden korumak için başka bir diyara göndermeleri gerekiyordu bu sayede cadı masallar ülkesinde kapana kısılmış, zamanda donmuş olacaktı ama tabi ki Emma bu hikâyenin bir kelimesine bile inanmamaktadır. Emma bu küçük çocuğu alıp yaşadığı yer olan Storybrooke’a götürür fakat Henry’nin durumuna endişelendiğini için bir süre orda kalmaya karar verir. Orda geçirdiği zamanda Storybrooke’ta çok daha değişik şeyler döndüğünden şüphelenecektir. Orası sihrin unutulduğu ama gücünün de çok yakında hissedildiği, tüm masal karakterlerinin yaşadığı ama bir zamanlar kim olduklarını hatırlamadıkları bir yerdir. Tüm dünyaların geleceğe dair verecekleri bu epik savaşta Emma’nın kaderini kabullenmesi ve çalgınlar gibi savaşması gerekmektedir.
Dizi Bir Varmış Bir Yokmuş. Tarz: dokunma, büyüleyici, duygusal, stilize, sıradışı ve peri masalı. Tür: Romantik, Fantezi ve Macera. Hikaye: peri, umutlar, gerçek aşk, küçük kasaba, lanet büyüleri ve ritüelleri, sevginin Gücü, hayali krallık, iyi kötüye karşı, prens, fantezi dünyası, büyülü ve Sihir. Ülke: Amerika Birleşik Devletleri.

Türkçe fragmanı izle

Konuya göre diğer film fragmanları

Film fragmanlarını izlemenizi tavsiye ederiz: Merlin (2008), Taht Oyunları (2011), Sindirella (2015), Karmakarışık (2010), Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap (2005), Güzel ve Çirkin (2017), Karlar Ülkesi (2013), Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001), Bleach: Burîchi (2004), Legend of the Seeker (2008), Grimm (2011), Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), Not Defteri (2004), Alacakaranlık (2008), Doğaüstü (2005), Vampir Günlükleri (2009), Malefiz (2014), Charmed (1998), The Witcher (2019), Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (2004).