Dizi: Taht Oyunları - Fragman

Taht Oyunları (2011)
Game of Thrones
Değerlendirme:  9.2
Fantezi, Dram, Macera, Aksiyon
Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri
55 min.
Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zorlu savaşlardan sonra anayurduna dönüp krallığını bütünlük içerisinde tutmayı başarmıştır. Kral Robert Baratheon ile yıllarca omuz omuza çarpışan ve Baratheon'un kral olmasını sağlayan Ned Stark'ın tek istediği kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesiyle ve halkıyla yaşamaktır. Fakat suyun öte yanında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen , kız kardeşi Daenerys'i barbar kavimlerin başı Han Drogo'ya vererek, güç birliği planları yapmaktadır. Tahtını büyük bir iştahla geri isteyen ama kraliyet oyunlarından habersiz olan Viserys'in planları Kral Baratheon'a ulaşır. Savaş alanında büyük cengaver olan ama ülke ve aile yönetiminde aynı başarıyı tutturamayan Baratheon'un tamamen güvenebileceği ve her yanlış hamlesini arkasından toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark bu görev için seçilen tek aday isimdir. Kış yaklaşıyor... Hanedan entrikaları, kapılı kapılar ardında dönen oyunlar, birilerinin kuyusunu kazmak için düşmanın koynuna girmekten çekinmeyen kadınlar, kardeşler arası çekişmeler, dışlanmalar... Hepsi tek bir hedef için: Taht kavgası..
Dizi Taht Oyunları. Tarz: ciddi, stilize, dramatik, atmosferik, büyüleyici ve epik. Tür: Dram, Macera ve Aksiyon. Hikaye: gücü kötüye kullanmak, tehlike, siyasi entrika, Çatışma, güç mücadelesi, krallık, ensest, kral, entrika, Ejderha, fantezi dünyası ve Ortaçağ. Ülke: Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri.

Türkçe fragmanı izle

Konuya göre diğer film fragmanları

Film fragmanlarını izlemenizi tavsiye ederiz: Vikingler (2013), Son Krallık (2015), Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001), Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Muhteşem Yüzyıl (2011), Spartaküs: Kan ve kum (2010), The Witcher (2019), Merlin (2008), Suits (2011), Law & Order: Special Victims Unit (1999), The Originals (2013), Adventure Time (2010), House of Cards (2013), Napolyon (2023), House of the Dragon (2022), Aquaman ve Kayıp Krallık (2023), Cennetin Krallığı (2005), Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (2014), Keskin Kasketliler (2013), 9-1-1 (2018).