Çizgi Dizi: American Dad! - Fragman

American Dad! (2005)
Değerlendirme:  7.4
Komedi, Animasyon
Amerika Birleşik Devletleri
22 min.
American Dad, Langley Falls, Virginia’da yaşayan CIA ajanı, tartışmasız silah uzmanı ve gururlu aile babası Stan Smith’in etrafında dönüyor. Stan, ülkesini korumak için ne gerekiyorsa yapmaya fazlasıyla gönüllü bir vatansever ve terörist saldırılara karşı sürekli alarm halinde. Bunu anlamanız için buzdolabının üzerindeki terör-alarmını ve ekmek kızartma makinesinden fırlayan ekmeklere ateş açarak ortalığı delik deşik eden Stan’i görmeniz yeterli.Stan’in tatlı eşi, sevgili Francine, parti kızı kişiliğini çok sevdiği tutucu eşinden dikkatli bir biçimde saklıyor. Fakat her ne kadar eşine çok düşkün olursa olsun, gereken zamanlarda kesinlikle Stan’a karşı koymaktan çekinmiyor.Stan sürekli 18 yaşındaki ultra-liberal kızı Hayley ile çatışıyor. Her okuldan eve geldiğinde hava alanlarındaki gibi güvenlik taramasından geçmeye zorlanan Hayley’nin 13 yaşındaki inek öğrenci kardeşi Steve ise ergenlik çağı tuhaflıklarıyla uğraşıyor.Smith ailesine dahil sayılan iki garip üye daha var. Stan’in Bölge 51’den kurtardığı, şimdi evlerinin tavan arasında yaşayan Roger, markete gidip sigara almak varken evde kalıp kötü televizyon programlarını izlemek zorunda. Ve bir de Klaus var. Klaus, CIA’in bir deneyinin yanlış sonuç vermesi yüzünden Almanca konuşan şehvet düşkünü bir Japon balığı ve Francine’e hiç de sağlıklı olmayan bir ilgisi var. Ne yazık ki Klaus için Francine’e en yakın olabileceği yer, olsa olsa çamaşır makinesinde O’nun spor sutyeniyle yıkanmak olabilir
Çizgi Dizi American Dad!. Tarz: ciddi değil, nükteli, komik, durum komedisi, animasyonlu komedi, komik ve Yetişkinlere yönelik animasyon. Tür: Komedi ve Animasyon. Hikaye: ajan, aptallık, olgun, küçük kasaba, lise öğrencisi, ebeveynler ve çocuklar, aile hayatı, gençlik, CIA, aile ilişkileri, hiciv ve Kara mizah. Ülke: Amerika Birleşik Devletleri.

Türkçe fragmanı izle

Konuya göre diğer film fragmanları

Film fragmanlarını izlemenizi tavsiye ederiz: Simpsonlar (1989), Rick ve Morty (2013), Bob's Burgers (2011), Family Guy (1999), Seinfeld (1989), Vampir Günlükleri (2009), Blue Bloods (2010), Utanmaz (2011), South Park (1997), Modern Family (2009), The Blacklist (2013), ‎Ofis‎ (2005), Saturday Night Live (1975), Fargo (2014), Archer (2009), Futurama (1999), Sıkı Dostlar (1994), Soprano Ailesi (1999), The Big Bang Theory (2007), King of the Hill (1997).
Yetişkinlere yönelik animasyon